lauantai 8. kesäkuuta 2013

Lupaamiani kuvia

Tässä ovat jo joulukuussa lupaamani kuvat. Vihreät lapaset on neulotut ja huovutetut.Olen kyseisistä lapasista todella ylpeä, sillä ne ovat ensimmäiset lapaset, jotka olen onnistuneesti saanut huovutettua. Aiemmat kokeilut ovatkin sitten olleet "kokeiluja". Ne eivät ole jostain syystä koskaan onnistuneet... Vasemmanpuoleisessa kuvassa lapaset ovat vasta menossa koneeseen. Vertailukohteeksi valitsin tulitikkuaskin. Keskimmäisessä kuvassa jo kuivuneet ja muotoillut lapaset. Oikealla täydellinen lapanen, vaikka itse sanonkin... :D  Käänsin lapaset nurinpäin, koska mielestäni nurja puoli näytti paremmalta kuin oikeaksi puoleksi tarkoitettu.

Seuraavaksi kuva villasukista, jotka tein ystävilleni lahjaksi. Vaaleansiniset sukat tuottivat hieman ongelmia, koska huomasin vasta siinä vaiheessa kerien olevan eriväriset, kun ensimmäinen sukka oli valmis ja toinenkin jo puolivälissä. Väriero oli kuitenkin niin pieni, etten enää halunnut uusia lankoja etsiä. Sinivihreät sukat valmistuivat ennätysajassa, sillä en koskaan ole saanut kuviollisia sukkia valmiiksi vain parissa päivässä. Molemmat mallit löytyivät Novitan lehdistä, en vain nyt enää muista mistä numeroista.

Lapaset valmistuivat myös ennätysnopeasti... Lankana käytin 7 veljestä Raita- ja Lintu-lankaa. Lapaset löysivät uudet omistajat ja käyttöönkin pääsivät heti aattoiltana :DJätän taas vihreän takin lepäilemään kesän ajaksi, sillä löysin hienoja malleja toteutettavaksi. Nyt virkkaan Afrikankukkia löytämistäni jämälangoista. Jos saisin niistä tehtyä jotain hienoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti