maanantai 30. huhtikuuta 2012

Valmistuneita töitä...





En ole ehtinyt laittaa kuvia aiemmin, joten nyt niitä on useampia.


Vihreä pupu on tehty ohjeella, joka löytyy Novitan kevät 2012 lehdestä. 
Oikeassa kuvassa pupun sivuprofiili. En saanut korvia pysymään suorassa, vaan ne kiertyvät aina kuin korkkiruuvit. No ei voi mitään, pitää keksiä miten saisin ne pysymään ojennuksessa.
Kaksi vietahepoa on tehty Mia Bengtssonin Amigurumi: Virkkaa uusia iloisia maskotteja- kirjan ohjeella. Pienempi on tehty yksinkertaisesta ja isompi 2-kertaisesta 7 Veljestä- langasta.






Värikäs Apupupu on neulottu Novitan Polkka-langasta ja luonnonvalkoisesta
7 Veljestä- langasta. Tein pupun ohjeesta poiketen pyörönä sukkapuikoilla. Ohjeen tekeminen kesti kauan, mutta oli sen arvoista. Pupu oli paljon nopeampi tehdä sukkapuikoilla kuin suorilla puikoilla, eikä saumoja ollut niin paljoa ommeltavana. Pikkusiskoni nimesi pupun Viidakkopupuksi kuvion perusteella.





Värikkäät perus-polvisukat nimesin Viidakkosukiksi Viidakkopupun mukaan. Mallin ohje löytyy mm. Novitan sukkalehdestä. Varren resorin ja kantapään neuloin vihreällä 7 Veljestä- langalla, jonka ansiosta kantapää erottuu paljon paremmin kuin värikkäällä langalla tehtynä.

Työn alla on nyt mohair-jakku/takki. Toivottavasti saan kyseisen työn valmiiksi, jotta saisin laitettua kuvan tänne, mutta pakko myöntää että siihen menee aikaa. Todennäköisesti aloitan tänään jonkin uuden työn ja laitan jakun sivuun, mutta vain vähäksi aikaa.

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Hei!

Tässä blogissa on luvassa käsitöitä, leipomuksia ja muita luomuksia. Pyrin laittamaan mukaan myös ohjeita sitä mukaan kun ehdin. Kaikkea saa kommentoida, mukavia blogi-hetkiä!